יום שבת, 8 בפברואר 2014

הבייסיק של הפנקייק



אז. פנקייקים.
יאמי.

אני די בטוח שמתישהו, גדולים או קטנים, אכלתם פנקייקים בשבת בבוקר.
זה גם מה שאני אוהב לעשות. כמו כולם. אני יודע. אין פה תמונות כל כך. אין פה טקסט. 
אבל שמעו, פנקייקים לוקח להכין כמה דקות,
אז יותר מדי טקסט= חפירות.





מתכון- הבייסיק של הפנקייק


בערך עשרה פנקייקים בינוניים


מצרכים- 
שתי ביצים M
שתי כפות סוכר חום/לבן
כוס קמח
2/3 כוס חלב
חצי שקית אבקת אפייה 
קצת תמצית ווניל
2 כפות שמן


איך מכינים?

מערבבים ביצים, שמן, חלב ותמצית ווניל.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה.
מערבבים עד שאין גושים.
מחממים מחבת- אני מעדיף טפלון כי זה לא נדבק ולא צריך מלא שמן.
מניחים תלוליות תלוליות של בלילה, אבל הן מתרחבות אז היזהרו מפיצוץ אוכלוסין.
הופכים כשיש בועות על פני החביתית.
ממשיכים "לטגן" עד שהחביתית נפרדת מהמחבת והיא שחומה.

מגישים עם נוטלה, תותים, בננות, מייפל ובעצם כל מה שבא לכם.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...